pondělí 4. května 2009

Indie hry na vyzkoušení

Dneska jsem si pro Vás nachystal nějaké nekomerční hry. No jdeme tedy na to:


Bear go home – tahle zajímavá plošinovka stojí za vyzkoušení. Netradiční je hlavně ovládání hlavního hrdiny. Ovládáte ho jedině pomocí myši. Tj. když chcete skočit, tak ho zatáhněte za hlavu a on vyskočí :-), apod.
     

Big kahuna reef – máte zde za úkol poskládat nejméně tři stejné kostky k sobě. Za odměnu se vám budou odemykat rybičky do akvárka ;-). Je to bohužel jenom hodinová verze. Po uplynulé hodině se Vám hra vypne a nabídne koupení plné verze hry.


Brave dwarves 2 - klasická 2D plošinovka. Vypráví o bratrech, kteří bojují proti zlu, které prochází skrz záhadné brány. Máte za úkol, v krásném pohádkovém prostředí, posbírat drahokamy a poklady na opravu pečetí. Pečetě zavírají záhadné brány. Je to hodinová verze. Po hodině Vám bude zase nabídnuta koupě.


World of Goo - v této originální hře budete muset bojovat s reálnou fyzikou. Musíte pomoct sbírat různé kuličky. Ale tak jednoduché to nebude. Aby jste se dostaly k takovému “vysávači”, který vtáhne nebohé kuličky do sebe, musíte překonat různé překážky. Hra je dost dlouhá a určitě zabaví na hodně dlouho. Soundtrack je taky skvělý a dobře se poslouchá i samostatně. Ostatně je volně ke stažení tady. Hra sice už není freeware, ale myslím si, že je dost kvalitní a zakoupením určitě neprohloupíte.


Žádné komentáře: