středa 13. května 2009

Project Powder

Tenhleten zajímavý MMO počin jsem našel při čtení novinek v indie hrách. Project Powder je vlastně jízda na snowboardu. Ale ne jen tak ledajaká. Jak už první věta napověděla, je to MMO. Tzn., že na svahu si to rozdáte s živými protihráči.

Hra se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kde je Země zničena. Závody se proto organizují na jiných světech, které lidstvo kolonizovalo. Nic moc příběh. Ale kdo by nějaký čekal u „závodech na snowboardu“? J

Za odjeté a vyhrané závody získáváte XP body a postupně Vám roste level Vaší postavy. Samozřejmě dostáváte i peněžní odměny, které můžete použít k nákupu oblečení nebo lepšího prkna.

Při závodění na svahu můžete proti svým protihráčům použít i zbraně. Můžete například soupeře zmrazit, anebo ho srazit z prkna.

Hraji tuto hru jen chvíli, takže ještě nevím co všechno je tu k dispozici. Nicméně na prvním lvl. jsem měl přístupný normální závod, kdy každý jede sám pro sebe. Potom je tu sbírání mincí, kde vítěz je nečekaně ten, který jich posbírá nejvíce. Můžete se pustit do závodu i v týmu. Tuto možnost jsem ještě nezkoušel, takže nevím, jak to funguje J.

A kolik za tohle všechno zaplatíte? Ani ň. Je to zadara. Samozřejmě hra používá stále oblíbenější systém mikrotransakcí, ale základní hra je bez poplatku. Takže na co vlastně ještě čekáte. Hybaj na prkno a brázdit kopce. Jejda zapomněl jsem odkaz J.

Žádné komentáře: